05 април 2018:
Валдорфска педагогика

С радост ви съобщаваме, че на 12 и 13 май в детска школа "Изида" в гр. Стара Загора, ще се проведе Първа национална работна среща на валдорфските учители и инициативи в България. Молим всички заинтересовани да заповядат! Записването продължава до 5 май.

Към програмата.


08 март 2018:
Антропософски вести
Излезе новият 58-ми брой на Антропосфски вести. Приятно четене.

28 февруари 2018:
Общо събрание на АОБ, 2018 г.
Годишното общо събрание на Антропософското общество в България ще се проведе на 1 април (неделя), в 13:00 часа в антропософския дом в град Стара Загора. Вижте поканата и дневния ред.

25 януари 2018:
Дискусия "Кулминация на антропософията"
На 24 и 25 март в Стара Загора ще се проведе дискусия на тема "Кулминация на антропософията". За повече информация вижте анонса на последната страница на "Антропософски вести", брой 57. Програма.

25 януари 2018:
Филмът "Матрицата" в светлината на антропософията – лекция

През февруари Мартин Атанасов и Радослав Радев ще представят прочит на филмовата трилогия за Матрицата от антропософска гледна точка. Във Варна това ще се случи на 3 февруари, а в София на 17 февруари. Вижте обявата.


25 януари 2018:
Валдорфска педагогика

Скъпи приятели, на 15 декември излезе от печат първата детска книжка, издадена от Валдорфската общност в България - „Светлинката в светилника” от немския автор Георг Драйсих.  Двадесет и осем истории - за всеки ден от очакването на Рождество, оживени  от красивите, но по детски прости рисунки на украинската художничка Наталия Ещенко.

Издател на книжката е Сдружение „Валдорфска педагогика за деца, родители и учители”, гр. Варна.

Вижте повече.


20 януари 2018:
Събития
На 23 януари Трайчо Франгов ще изнесе лекция на тема "Човешката душа и антропософията". Мястото е книжарница Астея на улица Пиротска 3. Към програмата.

1
...
 
 
  Антропософски вести