18 януари 2017:
Курс по антропософска социална арт-терапия
От 19 януари курсът по социална арт-терапия ще се провежда на нов адрес - във валдорфското училище "Николай Райнов". Вижте обновената обява.

15 януари 2017:
Антропософска терапия чрез пеене

Програмата за втория обучителен модул по "Антропософска терапия чрез пеене" е готова. Вижте я.

Местата за обучението вече са заети. Благодарим ви за големия интерес!


21 декември 2016:
Антропософски вести
Рождественският брой 53  на Антропософски вести е готов. Приятно четене!

09 декември 2016:
Събития
Приятелите ни във Варна ще си организират отделен празник. Датата ще е същата, 18.12, а началният час ще е 12:00. Вижте програмата.

05 декември 2016:
Събития
Тази година ще празнуваме Коледа в София. Датата е 18.12, а началният час е 11:30. Вижте програмата.

16 ноември 2016:
Антропософска терапия чрез пеене

Първият обучителен модул по "Антропософска терапия чрез пеене" се проведе в началото на месеца. Една от лекциите, които бяха изнесени там, можете да прочетете от тук - "Човешката душа като рожба на Космоса - 12-те зодиакални знака".

Веднага след завършването му започна подготовката на втория обучителен модул. Информация за записване ще намерите в посочената обява. Имайте предвид, че модул 2 е последна възможност за желаещите да се включат в семинара и особено да получат сертификат. След установяване на постоянната група нови участници няма да се включват.


07 ноември 2016:
Нова рубрика
В тази част от годината хората по целия свят почитат мъртвите. Ето защо решихме, че сега е подходящ момент да открием нова рубрика в сайта - Memento mori. Идеята за рубриката се зароди в група Ариадна, която отдавна работи в тази важна област, завещана ни от Рудолф Щайнер. Ние всички дължим благодарност и любов към нашите мъртви, които искат да ни помагат от духовния свят. Нека да бъдем по-будни и съзнателни за това.

1
...
 
 
  Антропософски вести