23 март 2017:
Антропософски вести
Великденският брой 54 на Антропософски вести е готов. Приятно четене!

23 март 2017:
Събития

На 27 март, понеделник, от 18 часа в Антропософския дом в Стара Загора ще се проведе лекция на тема "Етническият произход на българското богомилство". Лектор ще бъде Мартин Атанасов - автор на книгата "Рокфелер център в Ню Йорк и тайните жестове на масонството".

На 30 март, четвъртък, от 18 часа в хотел Рила в София д-р Трайчо Франгов ще изнесе лекция на тема "Човешкото сърце като духовен и лечебен орган".

За повече информация вижте календара на събитията.


21 март 2017:
Антропософска терапия чрез пеене

Програмата на третия обучителен модул по "Антропософска терапия чрез пеене" е готова. Вижте я.


05 март 2017:
Събития
Следващата конфенция на тема "Душата на Европа", с която ние се чувстваме свързани, ще се проведе недалече от нас, в Украйна. Вижте поканата.

02 март 2017:
Събития

Програмата за дискусионната маса на 1 и 2 април във Варна е готова. Вижте я.

Започва записването за модул 3 на семинара по терапия чрез пеене. Организаторите търсят съфинансиране за дългосрочно подпомагане на инициативата в периода до 2019 година. Вижте подробности.


02 март 2017:
Антропософска литература
Издателско ателие Аб предлага абонамент за три нови книги по лекции на Рудолф Щайнер – „Познание за съществото на човека“, „Духовни взаимовръзки в изграждането на човешкия организъм“, „Подготвителни етапи на Мистерията на Голгота“. Вижте повече.

19 февруари 2017:
Събития

На 1 и 2 април във Варна ще се проведе дискусионна кръгла маса на тема „Съвременните мистерии на злото и на изкуплението му с Доброто“. Молим, който иска да води дискусия по избрана от него подтема, да се обърне към организаторите.

Летният антропософски лагер ще се проведе от 24 до 30 юни. Мястото все още се уточнява.


1
...
 
 
  Антропософски вести