Антропософско Общество в България - Абонамент за книгата „Азът и неговият двойник”
 
   
 
 
Абонамент за книгата „Азът и неговият двойник”


Скъпи приятели,

През месец ноември 2013 г. издателско ателие Аб ще издаде в поредица „Просветление” книгата „Азът и неговият двойник. За психологията на сянката” от проф. д-р мед. Олаф Кооб. След срещата с книгата „Наркотична консултация” (2003) българският читател отново ще има удоволствието да се потопи в творчеството на антропософския лекар терапевт и лектор Олаф Кооб, който в предстоящото издание ни открехва дверите към тайните на двойнствеността, сенките на съдбата и любовта, аза и демоничните сили, проблемите на мъжката и женската същност, психологията на злото и много други скрити страни на душевността, разгледани от съвременна антропософска гледна точка.

Скоро след излизане на книгата ще имаме възможността да се срещнем и с автора, който ще ни гостува в България, за да изнесе лекции, свързани както с тематиката на книгата, така и с лечебната педагогика, арт терапията и др.

Преводът е направен от Нели Спиридонова-Хорински, обемът на книгата е 250 стр., цената – 13 лв.

Заедно с това заглавие ще се напечата допълнителен тираж на вече изчерпаната книга от Р. Щайнер „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека”.

Повече информация за предстоящото издание на книгата „Азът и неговият двойник”, както и за книгата „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека” интересуващите се могат да получат на е-пощата на издателството: prosvetlenie@abv.bg.


 
 
  Антропософски вести  
  Антропософска книжарница